FERESTRE SI USI SALAMANDER SI REHAU

pdf icon USI PVC SALAMANDER SI REHAU
pdf icon USI CULISANTE CU RIDICARE
pdf icon USA CULISANTA GENEO
pdf icon USA CULISANTA SYNEGO
pdf icon USI ARMONICE
pdf icon COEFICIENT TRANSFER TERMIC - FEREASTRA Uw

Ferestre PVC SALAMANDER SI REHAU

Ferestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca construiti sau renovati, va aflati in fata unei decizii importante.

Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termici eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele SALAMANDER SI REHAU reprezinta decizia corecta.

Ferestrele SALAMANDER SI REHAU va pun in valoare casa prin aspectul lor elegant, modern si suprafetele lucioase.

Noi nu punem granite imaginatiei dumneavoastra. Puteti alege intre diferite culori si forme, in combinatie cu canatul rotund SALAMANDER SI REHAU se creeaza o imagine de ansamblu deosebit de armonioasa.

Cu sistemele de ferestre SALAMANDER SI REHAU nici o dorinta nu ramane neindeplinita!


Usi PVC SALAMANDER SI REHAU

Usi PVC interior si exterior, inchiderea se realizeaza in mai multe puncte, pot fi vitrate sau placate cu panel simplu sau ornamentale.

Usa de intrare reprezinta cartea de vizita a casei. Prin urmare, ea trebuie sa arate bine vizual si sa se incadreze in imaginea de ansamblu a casei.

Dar la fel de important ca si design-ul este confortul: aceasta trebuie sa functioneze in mod fiabil pentru o protetie impotriva intemperiilor si de a oferi in mod durabil o securitate maxima.

Prin utilizarea profilelor specifice, impreuna cu panourile speciale pentru usi, se obtine o combinatie de design si maximum de confort si functionalitate

PROFILE PVC

COMENZI TELEFONICE:

0733 106 935