PROFILE PVC REHAU

Ferestrele si usile construite cu sistemele de profile REHAU se disting prin numeroase avantaje. Solicitarile actuale, cum ar fi izolarea termica, protectia antiefractie si fonoizolarea pot fi luate in calcul in mod individual si in functie de situatie. in acelasi timp, sistemele REHAU se caracterizeaza printr-o suprafata unica HDF (finisare de inalta calitate) cu un aspect atractiv, durabila si costuri reduse de intretinere si curatare.

PROFILE PVC REHAU:

PROFILE PVC REHAU

Creșteți nivelul de confort cu ferestre REHAU din profile PVC

Inovativ. Sigur. Durabil. si la fel de individual ca dorințele Dvs. Fie pentru izolație termica, fie pentru protecție antiefracție - sau izolație fonica - ferestrele REHAU se potrivesc nevoilor Dvs. personale. in cazul tuturor nivelurilor de echipare aveti libera alegere la proiectare: de la albul clasic la aspectul lemnului natural pana la culori solide puternice.

Mai multe informatii

Euro Design 60

Profil de fereastra Euro Design 60

Euro Design 60

Alternativa economica pe adancime constructiva de 60 mm pentru proiecte in constructii

Sistemul constructiv de baza, cu 3 camere si adancimea constructiva de 60 mm este adecvat pentru domenii de utilizare cu cerinte reduse in ceea ce priveste izolarea termica si designul.

Mai multe informatii

Euro Design 70

Profil de fereastra Euro Design 70

Euro Design 70

Sistemul cu adancime constructiva de 70 mm destinat constructiei de locuinte

Euro-Design 70 ofera cele mai bune conditii pentru proiecte de constructii. Acreditat cu standardele de calitate REHAU, Euro-Design 70 este un sistem de ferestre economic. Formele numeroase, culorile si paleta de design, ofera numeroase posibilitati pentru proiectarea acestora.

Mai multe informatii

Brillant Design 70 80

Profil de fereastra Brillant Design 70 80

Brillant Design 70 80

Izolatie termica si design variat

Sistemul de profile REHAU Brillant-Design combina izolarea termica performanta cu diversitatea designului. Indiferent daca alegeti adancimea constructiva de 70 mm sau 80 mm sistemul este ideal pentru constructii noi sau renovari. Realizarea in diverse forme, multitudinea de culori si modele de canaturi permit multe posibilitati de a va personaliza fereastra.

Mai multe informatii

GENEO

Profil de fereastra GENEO

GENEO

Eficienta energetica dusa la perfectiune: profilul pentru ferestre complet armat

GENEO® este din punct de vedere energetic cel mai bun sistem de profile pentru ferestre cu adancimea de 86 mm care exista in acest moment pe piata de constructii. Materialul hightech RAU-FIPRO® confera profilului o stabilitate deosebita. Prin aceasta tehnica, armaturile de otel nemaifiind necesare, se asigura o reducere a costurilor cu 90%.

Mai multe informatii

SYNEGO

Profil de fereastra SYNEGO

SYNEGO

Izolare termica cu pana la 50 % mai ridicata

Noile ferestre SYNEGO reprezinta programul de economisire ideal. in comparatie cu ferestrele standard actuale, SYNEGO va ofera o izolatie termica cu pana la 50% mai ridicata. Va veți reduce simtitor costurile de incalzire iar valoarea imobilului Dumneavoastra va crește - astazi, maine și poimaine!

Mai multe informatii

PROFILE PVC SALAMANDER

Salamander Bluevolution 82

Profil de fereastra Salamander Bluevolution 82

Salamander Bluevolution 82

Profile PVC cu 6 camere de izolare termica

Noua generatie a sistemului Blu Evolution are o structura inovativa cu 6 camere, adancime constructiva de 82 mm. Sistemul dispune de o protectie termica optima oferind cea mai buna eficienta energetica. Izolarea termica a ferestrei Blu Evolution 82 este excelenta pentru ca garnitura mediana imbunatateste proprietatile termice si acustice si ofera o protectie sigura impotriva vantului si ploii.

Mai multe informatii

Salamander Bluevolution 73

Profil de fereastra Salamander Bluevolution 73

Salamander Bluevolution 73

Sistem adecvat pentru orice cerinta

Suprafetele compacte si frumos finisate fac ca profilul sa fie usor de intretinut, si ii confera o durata de viata exceptionala. Este un profil cu o excelenta protectie termica si o izolatie fonica foarte buna.

Mai multe informatii
PROFILE PVC

COMENZI TELEFONICE:

0733 106 935