MAR&PET GRUP

Echipa noastra de specialisti in tamplarie PVC acorda o atentie deosebita paletei de produse oferita precum si inovatiei tehnologice.

Munca asidua de a produce calitate superioara la un pret competitiv, dinamismul, respectarea si pretuirea clientilor in orice circumstanta au facut din MAR & PET GRUP cel mai important producator de tamplarie PVC de pe piata interna dar si un exportator cu mare potential.

Va asiguram ca vom face tot ce depinde de noi pentru a va confirma asteptarile.



"Progresul este imposibil fara schimbare, iar aceia care nu-si pot schimba gandirea, nu pot schimba nimic" - George Bernard Shaw

Pornind de la convingerea ca fiecare cladire are propria personalitate, echipa de consultanta tamplarie PVC - MAR&PET GRUP va ofera sprijin in rezolvarea aspectelor legate de vitrarea cu sisteme SALAMANDER si REHAU.

MAR&PET GRUP producator de tamplarie PVC, monteaza sisteme finite de panouri, usi si ferestre din profile PVC SALAMANDER si REHAU, armate cu otel zincat, feronerie G-U si ROTO Germania.

Firma MAR&PET GRUP SRL si-a inceput activitatea de producator de tamplarie PVC cu o mica echipa de specialisti in domeniu.

Pe parcursul anilor viziunea, calitatea si seriozitatea afisata au facut din noi una dintre cele mai importante firme prezente in acest segment de piata.

Dupa mai bine de 20 ani de activitate am ajuns sa avem peste 700 de parteneri raspanditi in intreaga tara dar si importanti parteneri straini din Italia, Franta, Germania, Elvetia, Belgia, Anglia, Spania, Austria, Polonia, Norvegia, Olanda, Coreea de Sud.

Fabrica noastra de termopane este echipata cu cele mai noi linii de productie automatizate (import Germania) si se intinde pe o suprafata de 50000 mp, 20000 mp platforma betonata si parcari - 10000 mp sunt ocupati de 4 hale de productie - 10000 mp sunt ocupati de hale depozitare stocuri si 2000 metri patrati sunt ocupati de birouri. De asemenea avem 2 depozite de termopane in Bucuresti (sector 2 si sector 5) precum si in orasele Brasov, Constanta, Focsani, Ploiesti, Sibiu, Iasi si Slatina.

Chiar si in conditiile unei perioade economice dificile firma MAR&PET GRUP a reusit sa-si mentina cota de piata si chiar sa si-o imbunatateasca, acest lucru fiind posibil prin munca asidua depusa de intregul colectiv combinata cu calitatea produselor oferite dar si cu promptitudinea si interesul cu care raspundem partenerilor nostri.
PROFILE PVC

COMENZI TELEFONICE:

0733 106 935