Salamander Bluevolution 73

Sistemul de ferestre bluEvolution 73 este adecvat tuturor cerinţelor dvs. privind un design de fereastră ambiţios: Suprafeţele excepţional de compacte fac ca profilul să nu fie doar foarte uşor de întreţinut, ci oferă şi o durată de viaţă excepţională. Sistemul de profiluri previne formarea punţilor termice şi oferă astfel o reducere substanţială a facturii energetice. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o stabilitate şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestrele din material sintetic.

Caracteristici

  • Profil cu 5 camere;
  • Etanşare falţ;
  • Adâncime constructivă: 73 mm;
  • până la Uw = 0,73 W/(m²K);
  • Protecţie fonică: până la 46 dB;
  • Siguranţă la efracţie: până la RC 2;
  • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, uşi de intrare secundare, pliante şi oscilo-paralele.

Izolatie Fonica

Termopane Salamander 73

Cu termopane Salamander BluEvolution 73 beneficiati de o protectie fonica desavarsita. Sporiti confortul locuintei dvs. prin instalarea de Termopane Salamander.

Confort Termic

Termopane Salamander BluEvolution 73

Solutia oferita de Termopane Salamander BluEvolution 73 este ideala. Acum pastrati caldura caminului in mijlocul iernii sau beneficiati de briza racoroasa a climatizarii in mijlocul verii cu Termopane Salamander!

 

Un profil robust si frumos

Ferestre Salamander

Sistemul de profil BluEvolution 73 previne formarea puntilor termice si ofera astfel o reducere substantiala a consumului de energie. Structura ingenioasa a profilului, cu insertii mari de otel, asigura o stabilitate si siguranta suplimentara in functionare pentru ferestrele din PVC Salamander.

PROFILE PVC

COMENZI TELEFONICE:

0733 106 935