TERMOPANE SALAMANDER

 

Fereastra viitorului cu profile PVC SALAMANDER bluEvolution 82

Sistemele viitorului direct din fabrica de profile PVC Salamander! Cu o adâncime constructivă de 82 mm, gama bluEvolution creează o sinergie între remarcabila rentabilitate energetică şi o tehnologie de etanşare inovatoare de cel mai înalt nivel, fiind adecvată mai ales pentru case pasive. Pierderile de căldură se reduc prin utilizarea acestei structuri de canaturi şi rame special optimizate cu o ramă de etanşare optimizată termic, în combinaţie cu tripla vitrare termoizolantă. Diferenţa se simte în portofel deoarece va oferim termopane Salamander la preturi de producator!

 

Izolatie Termica

Termopane Salamander

Cu termopane Salamander beneficiati de un grad ridicat de protectie termica. Reduceti consumul de energie prin instalarea unor termopane Salamander.

Izolatie Fonica

Termopane Salamander BluEvolution

Un grad ridicat de protectie fonica va este oferit de orice tip de termopane Salamander. Solutia ideala pentru locuinte sau birouri aflate in vecinatatea unor surse de zgomot o reprezinta, fara indoiala, utilizarea de ferestre Salamander!

 

Protectie Solara

Folositi termopane Salamander si veti reduce costurile cu energia electrica deoarece sticla tratata pentru control solar reduce aparitia efectului de sera si necesitatea utilizarii sistemelor de aer conditionat.

Protectie Antiefractie

Cu sistemele de termopane Salamander asigurati etanseitatea si rezistenta la efractie.

 

Aerisire Microventilatie

Ferestre Salamander

Prin pozitionarea manerului in pozitia corespunzatoare, se poate asigura, in conditii de maxima siguranta, o ventilatie permanenta a incaperilor ce beneficiaza de termopane Salamander cu deschidere oscilobatanta.

Confort sporit

Producator termopane Salamander

Cresteti confortul si siguranta locuintei Dvs. folosind termopane Salamander!


 

profile PVC SALAMANDER bluEvolution 73

Sistemul de profile Salamander BluEvolution 73 este un sistem adecvat pentru orice cerinta, atat tehnica cat si calitativa sau estetica. Suprafetele compacte si frumos finisate fac ca profilul sa fie usor de intretinut, si ii confera o durata de viata exceptionala. Este un profil cu o excelenta protectie termica si o izolatie fonica foarte buna.

 

Izolatie Fonica

Termopane Salamander 73

Cu termopane Salamander BluEvolution 73 beneficiati de o protectie fonica desavarsita. Sporiti confortul locuintei dvs. prin instalarea de Termopane Salamander.

Confort Termic

Termopane Salamander BluEvolution 73

Solutia oferita de Termopane Salamander BluEvolution 73 este ideala. Acum pastrati caldura caminului in mijlocul iernii sau beneficiati de briza racoroasa a climatizarii in mijlocul verii cu Termopane Salamander!

 

Un profil robust si frumos

Ferestre Salamander

Sistemul de profil BluEvolution 73 previne formarea puntilor termice si ofera astfel o reducere substantiala a consumului de energie. Structura ingenioasa a profilului, cu insertii mari de otel, asigura o stabilitate si siguranta suplimentara in functionare pentru ferestrele din PVC Salamander.

Caracteristici profil:

  • Profil cu 5 camere
  • Etansare cu 2 garnituri
  • Adancime constructiva: 73 mm
  • Transfer termic Uw = 1.3 W/(m²K)
  • Protectie fonica: pana la 46 dB
  • Sigurantă la efractie: pana la RC 2
  • Domenii de utilizare: Ferestre batante, basculante, oscilo-batante, usi de intrare secundare, pliante si oscilo-paralele

Alege profilul Salamander BluEvolution 73 pentru a beneficia de toate avantajele oferite de tehnologia Salamander dar si de preturi avantajoase.
Acest sistem este recomandat caselor in renovare sau celor noi, inchiderii balcoanelor sau pentru reabilitari termice.
Profita din plin!

PROFILE PVC

COMENZI TELEFONICE:

0733 106 935